Не позволявайте на мръсния климатик да изтощи портфейла ви!

31 декември 2023
  Не позволявайте на мръсния климатик да изтощи портфейла ви!

 

   България е страна с четири сезона и се налага използването на климатици за да подсигурим отопление през зимата и охлаждане през лятото. Запрашената околна среда, циркулиращите вируси и бактерии, насекомите и изгорелите газове от автомобилите замърсяват климатика.

   Мръсният климатик трябва да работи продължително, за да охлади или затопли дома ви. Това води до по-високи сметки за електро енергия и съкращаване на експлоатационния му срок. Чистият климатик работи ефективно и използва по-малко енергия.

Какво включва профилактиката на климатик?

   Нашите техници, ще обслужат цялостно и бързо климатика ви. Ще почистим въздушния филтър с антибактериални препарати, а външното и вътрешното тяло от промишлени замърсявания. Ще направим проверка за херметичност, това ще подсигури надежна работа на системата. Също така, ще проверим кабелните връзки на климатика за да работи по най-добрия и икономичен  начин.

   Останете спокойни и спестете пари като ползвате професионалните услуги за профилактика на климатици от ClimaWorld. Свържете се с нас на office@climaworld.bg или 0892926600, за да уговорите час и ден за профилактика.


Как работят кръговете за подово отопление. Многобройните предимства на подово отопление за вашия дом.  Как да проектираме най-доброто разположение на системата за всяко пространство.  Лесните начини за управление на водното подово отопление. Защо подовото отоплителна система е подходяща както за проекти за ново строителство, така и за реновиране.

прочети още

Вашият климатик трябва да бъде внимателно и професионално монтиран. Това идва с редица предимства, които не можете да пренебрегнете. В тази статия ще обсъдим подробно тези предимства, за да можете да вземете мъдро решение за комфорта и ефективността на вашето домакинство в България. Нека се потопим в тях без повече приказки. Въпреки това, ако предпочитате да говорите директно с експерт по монтаж на климатици, обадете се на 0892926600 или изпратете E-mail на info@climaworld.bg днес. Приемаме и спешни повиквания за ремонтни услуги.

прочети още